Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Ο Χριστόφορος Κοσμόπουλος περιοδεύει στη Β' Αθήνας

Ούτε μέρα δεν σταμάτησε,μετά τις εκλογές της 6ης Μάη,να επικοινωνεί με τους πολίτες ο Χριστόφορος Κοσμόπουλος,υποψήφιος βουλευτής στη Β' Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ-Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο .Βρέθηκε πολλές φορές στην πλατεία Συντάγματος μέσα στον μήνα που πέρασε,στις γειτονιές,στα στέκια των νέων ανθρώπων,όπου είχε βρεθεί προεκλογικά..

                                              
                                              

                             
.
Θέλησε να τους ξαναδεί όλους.Αυτούς που σφράγησαν με την ψήφο τους την έκφραση αυτής της υποψηφιότητας με την ιδιαίτερη πολιτική σημασία.

Παράλληλα ήταν η ευκαιρία να ξαναβρεθούν όλοι μαζί, να εκτιμήσουν τα καινούργια πολιτικά δεδομένα, να ανανεώσουν την κοινή απόφαση για συμμετοχή στη νέα φάση του αγώνα.

Σήμερα Σάββατο 9 Ιούνη συνέχισε να περιοδεύει στα βόρεια της Αθήνας.
 

Με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο επισκεύτηκε μεταξύ άλλων την εμπορική αγορά της Κηφισιάς.

Πόρτα-πόρτα, μαγαζί-μαγαζί μίλησαν με τους ανθρώπους του εμπορίου,αλληλοενημερώθηκαν για τη δραματική κατάσταση που βιώνουν οι μικρομεσαίοι ακόμα και σε αυτή την προνομιούχο περιοχή,για τα λουκέτα που συνεχίζουν να μπαίνουν καθημερινά, τις επιταγές, την έλλειψη ρευστότητας στην οποία οδήγησαν  τον τόπο αυτοί οι οποίοι υποτίθεται ότι ήξεραν να κυβερνούν σαν παραδοσιακοί επαγγελματίες πολιτικοί-κυβερνήτες για δεκαετίες.

Και ακόμα με τους εργαζόμενους που ζούν με την αγωνία αν θα έχουν τις δουλειές τους την επόμενη μέρα..και τον κόσμο που τους υποδέχονταν στην πλειοψηφία του με το βλέμμα η το χαμόγελο της ελπίδας και της προσμονής..

Ήταν μια περιοδεία γεμάτη αλληλοπληροφόρηση,έκφραση αγωνίας απο τον κόσμο και αποφασιστικότητας της πλειοψηφίας για ακύρωση του καθεστώτος και νίκη στις 17 Ιούνη.

Ο Χριστόφορος Κοσμόπουλος θα συνεχίσει καθημερινά τις περιοδείες του και στις υπόλοιπες περιοχές της Β' Αθήνας.

1 σχόλιο: