Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Δυο άνθρωποι του STOPCARTEL υποψήφιοι..

στις εκλογές της 6ης Μάη με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ στην Β' και Α' Αθήνας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στις εκλογές της μεθεπόμενης Κυριακής 6ης Μάη,δύο απο τους πιό γνωστούς ανθρώπους του Δικτύου Ενημέρωσης STOPCARTEL κατεβαίνουν σαν υποψήφιοι βουλευτές στις εκλογικές περιφέρειες της Β' και Α' Αθήνας.

Πρόκειται για τον Χριστόφορο Κοσμόπουλο,οικονομολόγο, συντάκτη της ηλεκτρονικής εφημερίδας ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ STOPCARTEL και μέλος της ομάδας ενημέρωσης της διαδικτυακής τηλεόρασης STOPCARTEL TV απο το 2006.Είναι η ψυχή της ηλεκτρονικής μας έκδοσης και πανταχού παρών σε όλες τις LIVE μεταδόσεις πίσω απο τις κάμερες.Είναι μέλος του ΔΣ του STOPCARTEL απο το 2010 και υπεύθυνος για το Δίκτυο Ενημέρωσης.

Ο Χριστόφορος Κοσμόπουλος είναι υποψήφιος στη Β' Αθήνας με το ψηφοδέλτιο ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Η Κατερίνα Παλιού είναι σκηνοθέτης και συνεργάτης του STOPCARTEL.Είναι γνωστή σε όλους τους τηλεθεατές του STOPCARTEL TV μέσα και έξω απο την Ελλάδα απο τις δυναμικές τηλεοπτικές της παρουσιάσεις των γεγονότων και των πολιτικών εξελίξεων κατά τη διάρκεια των LIVE μεταδόσεων και θερμή υποστηρικτής της αντιμονοπωλιακής ένωσης.

Η Κατερίνα Παλιού είναι υποψήφια στην Α' Αθήνας επίσης με το ψηφοδέλτιο  ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Οι αποφάσεις και των δύο ανθρώπων του STOPCARTEL να είναι υποψήφιοι στις εκλογές της 6ης Μάη πάρθηκαν απο τους ίδιους προσωπικά και αποτελούν προσωπικές τους επιλογές.

Το STOPCARTEL,όπως είναι φυσικό,στηρίζει τις δύο υποψηφιότητες και εύχεται στους ανθρώπους του καλή επιτυχία.


stopcartel Newsdesk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου